Οτι υπάρχει δωρεάν στο Ιντερνετ

Facebook: Νέο εργαλείο Quiet Mode για σίγαση ειδοποιήσεων

Ακόμη ένα εργαλείο για όσους θέλουν να περιορίσουν τις ενοχλήσεις από το Facebook κατά τη διάρκεια της ημέρας τους. Με τη νέα αναβάθμιση της mobile εφαρμογής του κοινωνικού δικτύου, η εταιρεία εισάγει τη λειτουργία Quiet Mode έτσι ώστε να ο χρήστης να σιγεί τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που επιλέγει ο ίδιος.

Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέγεις το Quiet Mode για τις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο ή όταν θέλεις να αφοσιωθείς πραγματικά σε κάτι άλλο ή όταν κοιμάσαι. Σε περίπτωση που επιχειρήσεις να ανοίξεις την εφαρμογή κατά τη διάρκεια αυτού προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, τότε θα σου υπενθυμίζεται ότι έχεις ενεργοποιημένο το Quiet Mode, αλλά προφανώς θα μπορείς να το παρακάμψεις.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει τρόπος παρακολούθησης και περιορισμού του χρόνου που ξοδεύεις σε κάθε εφαρμογή μέσα από τα εργαλεία Digital Wellbeing σε συσκευές Android και Screentime σε iOS.


ΠΗΓΗ : FACEBOOK

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα