Οτι υπάρχει δωρεάν στο Ιντερνετ

Ninite : Εγκαταστήστε όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα για Windows ταυτόχρονα

Το Ninite είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μεταφορτώνει ( download), εγκαθιστά και ενημερώνει αυτόματα διάφορα προγράμματα των Windows για εσάς.

Το Ninite είναι μια υπηρεσία που δημιουργήθηκε από δύο προγραμματιστές στο Σαν Φρανσίσκο οι οποίοι πιστεύουν ότι η εγκατάσταση λογισμικού δεν θα πρέπει να απαιτεί εργασία. Είναι απλό στη χρήση και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές και εφαρμογές ανοιχτού κώδικα. Απλά επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε, κάντε λήψη του εγκαταστάτη Ninite “all-in-one”, στη συνέχεια φύγετε και κάντε κάτι διασκεδαστικό ενώ κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Η υπηρεσία εγκαθιστά το λογισμικό με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και λέει “όχι” σε οποιαδήποτε επιπλέον crapware (όπως οι γραμμές εργαλείων του προγράμματος περιήγησης). Το Ninite δεν είναι καν εγκατεστημένο στο σύστημά σας, απλά χρησιμοποιείτε ένα αυτόνομο εκτελέσιμο για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση.

Πώς βγάζει χρήματα

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Ninite είναι εντελώς δωρεάν για οικιακούς χρήστες. Για να κερδίσει χρήματα, η εταιρεία πίσω από το Ninite, Secure By Design Inc., προσφέρει μερικές υπηρεσίες επι πληρωμή.

Το Ninite Updater είναι ένα μικρό εργαλείο που τρέχει στο δίσκο του συστήματός σας, ελέγχοντας αυτόματα τις ενημερώσεις εφαρμογών και επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε πολλαπλές ενημερώσεις με ένα μόνο κλικ. Κοστίζει 9,99 δολάρια ετησίως και είναι πραγματικά σχεδιασμένο για οικιακούς χρήστες που θέλουν να στηρίξουν οικονομικά το έργο Ninite. Αυτό το εργαλείο δεν είναι απαραίτητο – μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στο εγκατεστημένο πρόγραμμα εγκατάστασης Ninite για να ελέγχει αυτόματα και να εγκαθιστά περιστασιακά ενημερώσεις. Σημαντικά προγράμματα όπως το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας θα ελέγχουν αυτόματα και θα εγκαθιστούν τις δικές τους ενημερώσεις.

Για εταιρικούς χρήστες, το Ninite προσφέρει μια εφαρμογή $ 20 ανά μήνα που ονομάζεται Ninite Pro, η οποία θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε κεντρικά το λογισμικό σε έως και 100 υπολογιστές σε έναν τομέα των Windows. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το Ninite One, μια επιτραπέζια εφαρμογή για την εγκατάσταση εφαρμογών χωρίς να επισκεφθείτε πρώτα τον ιστότοπο Ninite.

Χρησιμοποιώντας το Ninite

Μεταβείτε στον ιστότοπο Ninite και επιλέξτε τις εφαρμογές λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε.

Αφού κάνετε τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο κουμπί Get Your Ninite στο κάτω μέρος της λίστας.

Κάντε λήψη του αρχείου εγκατάστασης Ninite.

Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ για να το εκκινήσετε.

Εμφανίζεται μια οθόνη προόδου κατά τη διάρκεια της λήψης και εγκατάστασης των επιλεγμένων προγραμμάτων. Τώρα μπορείτε να κάνετε ο,τι άλλο θέλετε όσο η εφαρμογη “κατεβάζει” και εγκαθιστά τα προγράματα που επιλέξατε.

Όταν επιστρέψετε, θα δείτε την τελική οθόνη.

Θα δείτε τα εικονίδια των προγραμμάτων που έχετε εγκαταστήσει στην επιφάνεια εργασίας και στο μενού έναρξης. Οι προεπιλεγμένες διαδρομές εγκατάστασης και οι ρυθμίσεις επιλέγονται αυτόματα για εσάς χωρίς καθόλου crapware. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση των αγαπημένων εφαρμογών σας. Δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα